Ремонт и баланс
на кардани

Карданите са съществена част от всяко превозно средство, която свързва двигателя със задните и/или предните колела. Правилното им функциониране е ключово за безопасността и комфорта на шофирането. Работим с клиенти от София и цялата страна. Най-близките квартали (и градове около София) до нас са Люлин, Надежда, Връбница, Обеля, Волуяк, Костинброд.

Ремонт и баланс на кардани

Как да разберем, че кардана е за смяна или рециклиране?

Когато става въпрос за кардани, е важно да разпознаем признаци, които показват, дали кардана е за рециклиране. Често се срещат неравномерни вибрации или странни шумове при движение на автомобила. Ако усетите такива проблеми, препоръчително е да обмислите оглед и ремонт на кардана в най-скоро време. Рециклирането на кардана възвръща заводските му параметри. При рециклиране и ремонт на кардана, разходите са по-ниски отколкото при неговата подмяна с нов.

Защо е важен баланс на кардана?

Балансът на кардана е от основно значение за равномерната работа на задвижващата система на автомобила или тежкотоварната машина. Разбалансиран или неправилно балансиран кардан може да предизвика преждевременно износване на трети компоненти, като карета, опорни лагери или диференциал. Балансирането на кардана при замяна на компоненти спомага за по-дълъг живот на компонентите по задвижващата система и по-добра ефективност на вашия автомобил.

Колко време продължава подмяната или рециклирането на кардан?

Времето за ремонт или рециклиране на кардани зависи от конкретния проблем и сложността на ремонта. Процедурата може да продължи от няколко дни до няколко седмици. Ако обаче решите да използвате услугите Катерини-К в София, ние можем да Ви предложим бързи и ефективни решения.

Ремонт и баланс на кардан

Каква е цената за подмяна на кардан?

Цената за подмяна или рециклиране на кардан зависи от модела на автомобила и типа на кардана. Допълнителни разходи могат да създадат части по периферията, които са били повредени в следствие на разбалансиран или повреден кардан. За най-точна информация, препоръчително е да се свържете с нас, за да можем да Ви изготвим добра оферта за ремонт или подмяна на кардана.

Scroll to Top