Реглаж на преден мост
и заден мост

Когато става дума за поддръжка на вашия автомобил, не можем да пренебрегваме важността на реглажа на преден мост и реглажа на заден мост. Тези процедури са критични за правилната работа на ходовата част на автомобила.

Реглаж на преден мост и реглаж заден мост

Как да разберем, че се нуждаем от реглаж на преден мост и реглаж заден мост?

Има няколко знаци, които указват, че може да се нуждаете от реглаж на предница или заден мост. Неравномерно износване на гумите, автомобилът избягва в една посока или вибрации при висока скорост са само някои от тях.

Безплатна проверка на ходова част

Предлагаме безплатна проверка на ходовата част на вашия автомобил. Това е идеален начин да установите дали се нуждаете от реглаж на преден или заден мост без никакви допълнителни разходи.

Как се извършва реглаж на преден мост и реглаж заден мост

Процесът на реглаж на преден мост и реглаж на заден мост включва използване на специализирана машина, инструменти и оборудване. Експертите ни ще прегледат и регулират ъглите на колелата (сходимост, страничен наклон, напречен наклон и др.), така че те да са в идеална позиция спрямо пътя.

Реглаж на преден мост и реглаж заден мост

Ползи от реглаж на преден мост и реглаж заден мост

Реглажът на предница може значително да подобри усещането при шофиране, да намали износването на гумите и да подобри общата стабилност на автомобила. На дългосрочна база, това може да доведе до икономии и удължаване живота на гумите ви.
С правилния реглаж на преден и заден мост, вашето пътуване ще бъде не само по-безопасно, но и по-икономично.

Scroll to Top