Кои сме ние?

За нас

Добре дошли в нашия автосервиз – Катерини-К – вашата отправна точка за качествен и надежден ремонт на вашия автомобил. От години сме в автомобилния бранш и се гордеем с нашата репутация като един от водещите сервизи в региона. Намираме се в гр. София на кръговото на Околовръстно шосе и Ломско шосе, в близост до кварталите Люлин, Надежда, Връбница, Обеля и с. Волуяк, гр. Костинброд.

Нашият екип обучени професионалисти се състои от механици с дългогодишен опит в областта на автомобилните ремонти. Те са тук, за да ви предоставят гарантирано качество на услугите, без значение дали става въпрос за рециклиране и ремонт на кардани, ремонт ходова част, ремонт на спирачна система, двигатели, скоростни кутии, ГТП, климатици и много други.

Разбираме колко е важен за вас вашият автомобил и затова ние предлагаме не само добро отношение, но и достъпни цени, които не компрометират качеството на работата ни. С голямата ни сервизна база, оборудвана със специализирани машини и оборудване, и с над осем (8) броя подемници, ние можем да ви гарантираме бърза и ефективна услуга.

За ваше удобство предлагаме бързо записване на час, така че можете да се върнете на пътя възможно най-скоро.

 

В нашия автосервиз вие не получавате просто ремонт – вие получавате партньор, който се грижи за вашата безопасност и комфорт на пътя. Нека ние бъдем вашият избор при нужда от професионален автомобилен ремонт и възстановяване на вашата кола. Ние сме тук за вас!

Катерини Авто Сервиз

Свържете се с нас

Имате въпроси? Винаги сме отворени да говорим за вашия автомобил и как можем да ви помогнем.

Scroll to Top